Tubalife Solucan Bankası Nedir?

TUBALİFE SOLUCAN BANKASI

》Tubalifenin yerinde bakım hizmeti verdiğimiz bu projede yatırımcılarımız solucan adetlerine göre aşağıda paylaştığım tablodaki paketlerden kişi bütçesine uygun olan paketi seçerek satın alır.


Satın Almak İçin Tıklayın.

Üye satın aldığı paket kapsamında şu imkanlardan faydalanır.

Satın aldığı solucanlar her 3 ayda 2 katına üreyerek çoğalır ve sistem bu artışa 36 ay boyunca müsaade eder. 36 ay sonra 4096 kat üremiş solucanlarından her ay kâr payı hakedişini almaya devam eder. Solucanlar satılmadığı veya alınmadığı sürece bu şekilde şirket ortağı gibi ömür boyu bir kazanca ulaşır Tubalife yatırımcısı. Şayet satmak veya fiziki olarak solucanlarını almak isterse 36 ay boyunca 4096 katına artan solucan sayısının %50 si firmaya bakım ve barındırma bedeli olarak kalır. Üyenin ilk başta aldığı solucan adedi 36 ay sonunda üyeye 2048 katı olarak yansır. Aşağıdaki tabloda üreme miktarları gösterilmiştir.



Üye isterse solucanlarını tesislerimizden fiziki olarak alır. (İlk Tesisimiz Bilecikte Açılmıştır) İsterse de üyelerin, satış yapmalarına olanak tanınan SOLUCAN BORSAMIZDAN diledikleri fiyatla satışa çıkara bilmektedir. Söz konusu bu canlının alıcı kitlesi oldukça da geniştir. Bunlar:

-Organik Gübre üreticileri
-Kozmetik firma üreticileri
-Tıp sektöründe
-Balık çiftliklerinde balık yemi olarak
-Tavuk çiftliklerinde tavuk yemi olarak

Bu gibi bir çok sektörde alıcı kitlesi bulunmaktadır.

Hali hazırda ülkemiz piyasasında Kırmızı Kaliforniya Solucanı 5 kuruş ile 25 kuruş arasında işlem görmektedir.

Bir örnek verecek olursak burada; Üyemizin 5000 adet+1000 adet bonus = toplamda 6000 adetlik paketi seçtiğini düşünürsek 36 ay bekleme süresini tamamladıgında üyemizin toplamda solucan sayısı 12 288 000 adete ulaşmaktadır…

Piyasa fiyatının çok altında satışa sunduğunu, faraza 1 kuruştan bile satışa sunması durumunda 122 880 TL gibi bir kazancı elde etmesi öngörülebilir.

Kişi solucanlarını satmadan da fiziki olarak tesisimizden alarak kendi organik gübre üretim çiftliğini kurma fırsatını da yakalayabilmektedir. Üye üyelik hesabında solucan cüzdanında tuttuğu solucanları 36 ay beklemeden yada daha sonrasında dilediği an tesislerimizden alabilir yada satışa sunabilir.

Üyenin satın aldığı ve solucan cüzdanında tuttuğu solucan adedince firma her ay yapmış olduğu hali hazırda solucan satışlarından ve istikbalde satışını yapmayı düşündüğü sektörle ilgili,

-Solucan Satışı
-Katı Solucan Gübresi
-Sıvı Solucan Gübresi
-Sektörün ihtiyacı olan Alet ve Edevatların İmal edilmesi ve satışı
-Sektörle ilgili Makine Teçhizatların üretimi ve satışı
-Kitap, Dergi,Dökümantasyon Basımı ve satışı
-Tavuk ve Balık yemi Üretimi ve satışı
-Tavuk çiftliği gelirleri
-Balık Tesisi gelirleri
-Organik Yumurta üretimi
-Büyük Baş hayvan Çiftliği

gibi temelinde solucan ve türevi olan diğer yatırımlardan elde edeceği gelirin satış bedelinin %10 undan az olmamak kaydıyla her ay SOLUCAN HAVUZUNA aktararak üyelerin SOLUCAN CÜZDANINDA bulunan solucan adetlerince aylık kazanç sağladığı kazanç sistemidir.

Sizde Tubalife Ücretsiz Kaydolarak Solucan Satın Alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

TUBALİFE HELAL KAZANÇ MI? TUBALİFE CAİZ Mİ?

Tubalife Caiz Mi?