Tubalife Hızlı Başlangıç Sistemi(HBS) SSS

✓Sıkça Sorulabilecek Sorular

1.Hızlı Başlangıç Sistemi (HBS) nedir?

HBS, network marketing dünyasında varolan hiçbir kazanç planına benzemeyen, tamamen Tubalife şirketinin geliştirmiş olduğu hızlı, pratik, adil ve yüksek kazanmaya odaklı biçimde tasarlanmış bir kazanç sistemidir.
 Kalitesi yıllar içerisinde kullanıcılar tarafından onaylanmış ürünlerin bulunduğu 12 adet paket bulunmakta ve bu paketlerin tavsiyesiyle yüksek kazançlar elde etmek hedeflenmiştir. Tek bir paketin tavsiyesiyle % 50’lere varan organizasyon kazançları mümkün olmaktadır.


2.Hızlı Başlangıç Sistemine nasıl giriş yapabilirim?

Öncelikle www.tubalife.com.tr adresinden giriş yaparak Tubalife üyesi olmanız gerekmektedir. Tamemen ücretsiz ve önkoşulsuz bir şekilde, Tubalife’ı size tanıtan sponsorunuzun koduyla Tubalife üyeliğinizi tamamladıktan sonra, (ya da zaten Tubalife üyesiyseniz direkt olarak) üyelik panelinizde bulunan “Hesabım” kısmını tıkladığınızda açılan sekmelerden “Hızlı Başlangıç Sistemi” sekmesine tıklayıp, “Başla” dedikten sonra karşınıza gelen yeni ekranda “Hemen Başla” diyorsunuz. Bunun akabinde sponsorunuzun kodunu girerek “sponsorumu bul” düğmesine tıklıyorsunuz ve böylece HBS’ye ilk adımınızı atmış oluyorsunuz. Burada sistemde var olan 12 paketin detaylarını inceledikten sonra, dilediğiniz bir paketi satın alarak HBS üyeliğinizi aktifleştirmiş olursunuz.


3.Hızlı Başlangıç Sistemine giriş yaptıktan sonra aldığım paketimi iptal edebilir miyim?

Yasal iade süresi içerisinde hiçbir koşul gerekmeksizin iptal/iade işlemini yapabilirsiniz. Paketinizin kargolanması sonrası iade talebinde bulunmuşsanız, ürünlerin açılmamış, kullanılmamış ve tekrar satışa konulmalarına engel bir sorun yaşamamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca paketinizin iptali/iadesi durumunda HBS üyeliğiniz pasif hale gelir; pasif olduğunuz süre boyunca kurmuş olduğunuz ekibinizin gerçekleştirdiği tavsiyelerden kazanç sağlayamazsınız ve 90 günden önce tekrar aktif olamazsınız.


4.Hızlı Başlangıç Sisteminde paket değiştirmek ya da birden fazla paket almak mümkün müdür?

HBS’de paket değiştirmek/paket yükseltmek/yeni paket almak için 15 gün kuralı vardır.   Herhangi bir paketi aldıktan sonra yeni bir paket almaya karar verirseniz 15 gün beklemeniz gerekmektedir. Söz konusu 15 günün geçmesi kaydıyla istediğiniz herhangi bir üst paketi almanız mümkündür. Aldığınız herhangi bir paketin eşitini ya da daha düşük seviyede olanlarını sonradan alamazsınız. Zaten HBS mantığı içerisinde buna gerek olmamaktadır.


5.Hızlı Başlangıç Sisteminde ekip kurarken kol ve derinlik şartları nelerdir?

HBS’de organizasyon kazancı bakımından hiçbir şekilde kol sayısı ve derinlik sınırlaması yoktur. Yapabildiğiniz kadar çok yan kol açarak organizasyon kazancınızı sınırsızca artırabilirsiniz. Aynı şekilde sahip olduğunuz paketin organizasyon puanına bağlı olarak değişmek kaydıyla, şartsız bir şekilde herhangi bir derinliğinizden de organizasyon  kazancı elde edebilirsiniz. 


6.Hızlı Başlangıç Sisteminde ne tür kazançlar vardır?

HBS’de en başta %50’lere varan oranlarda yüksek Organizasyon Kazancı vardır.
Paket tavsiyelerinin yanında, kendi paketiniz vesilesiyle ürün networku de yapabileceğiniz için Tubalife’ın yüksek kalitesiyle sahip olduğunuz ürünlerden en az %67 oranında Katalog Kazancı elde edebilirisiniz.
Ekip Kazancı,
Dünya ve Türkiye cirosundan Havuz Kazancı
Kalifikasyon Kazançları


7.Hızlı  Başlangıç Paketlerindeki ürünlerin fiyatları nasıl belirlenmektedir?

12 adet olan hızlı başlangıç paketlerinin içeriklerindeki ürünlerin fiyatları, Tubalife sitesindeki üye alış fiyatlarıyla eşittir. HB sisteminde paketler içerisinde yer aldıkları için herhangi bir farklı ücretlendirme söz konusu değildir. Paketlerin içeriğindeki ürünleri her birinin bedeli, gerçek ederinde olup herhangi bir fiyat şişirme durumu söz konusu değildir. Bu durumu herhangi bir HBS üyesi paket detaylarında ürün fiyatlarını karşılaştırarak kolaylıkla görebilir.


8.Hızlı Başlangıç Sisteminde bir üye, ayın hemen başında değil de ilerleyen günlerinde paket yükselttiği zaman, o ay için prim hak edişi hangi paket seviyesine göre olmaktadır?

Ekip kazancı, havuz kazancı ve kalifikasyon kazançları ay sonunda üyenin gerçekleştirmiş olduğu toplam ciroya göre hesaplanıp yansıtıldığı için, bu üç kazanç türünde söz konusu ayı hangi paketle tamamlarsa primini o paket seviyesinden alacaktır. Organizasyon kazancı ise anlık olarak hesaplanıp yansıtılmaktadır. Bu nedenle üye bir tavsiyeyi gerçekleştirdiğinde hangi paket seviyesinde ise, o tavsiyesinin organizasyon prim kazancını o pakete göre hak eder. Yani sponsor üye sonradan paket yükselttiğinde, yeni paketinin fatura edilme saatinden önceki tavsiyelerinin organizasyon primi yeniden hesaplanmaz ve dağıtılmaz.


9.Hızlı başlangıç sistemine geçiş yaptığımda, Tubalife’ın eskiden beri varolan kazanç sisteminde de (Tubalife Unilevel Sistemi) çalışmaya devam etme şansım olacak mı?

HBS’ye geçiş yapmanız Tubalife unilevel sisteminden ayrıldığınız anlamına gelmez. HBS’de içeriği önceden belirlenmiş ve standartlaştırılmış 12 paketten birini tavsiye ederek kazanç sağlarsınız. Bu sınırlı sayıda pakette doğal olarak tüm ürünler bulunmamaktadır. Tubalife’ın ürünleriyle tanıştırmış olduğunuz tüm çevreniz/ekibiniz, tamamen kendi tercihlerine göre, tüm ürün yelpazesinden istedikleri gibi seçebilecekleri ve gönüllerince alışveriş yapabilecekleri yer olarak Tubalife unilevel sistemini ziyaret edecek, sizin buradaki referanslarınız kazanç olarak yansımaya devam edecektir.


10.Hızlı Başlangıç Sistemi nedeniyle Tubalife’ın eskiden beri var olan kazanç sistemi ve liderlerin kurmuş oldukları ekip organizasyonları olumsuz etkilenir mi?

Öncelikle belirtelim ki, Tubalife’ın halihazırda var olan unilevel kazanç sistemi aynı şekilde geçerliliğini korumaya devam etmektedir. Hızlı Başlangıç Sistemi (HBS), yıllardır var olan sistemin yerine gelmemiştir. Onu destekleyici nitelikte, yanında var olacak şekilde tasarlanmıştır.
HBS ile tanışan herhangi bir kişi, öncelikle yıllardır liderlerimizin kurmuş olduğu Tubalife unilevel kazanç sistemindeki ekip hiyerarşisi içerisinde Tubalife üyeliğini başlatmak durumundadır. Tek başına bu zorunluluk bile HBS’nin Tubalife’ın varolan sistemini ne kadar destekleyeceğini göstermeye yetmektedir.
HB Sisteminin getirdiği yeni heyecan ve dalgayla, Tubalife ürünlerinin kalitesiyle ilk kez tanışan binlerce kişi, ürün alışveriş ve tavsiyesini halihazırdaki Tubalife unilevel kazanç sisteminden devam ettirmek durumundadır. Çünkü HBS standartlaştırılmış paketler içeren bir networking sistemine dayalı olup ürün esnekliği ve çeşitliliği Tubalife unilevel kısmında yoğunlaşmış haldedir. Bu durum, bir süredir gerçek potansiyelinin çok gerisinde kalmış olan Tubalife unilevel kazanç planının hızlı bir ivmeyle toparlanmasına destek olacaktır.
HB Sisteminde gerçekleşen cirolardan, Tubalife’ın genel havuzlardan gerekli şartları sağlayan bazılarına da prim aktarımı söz konusu olabilecektir. Bu durum da ikinci maddede ifade edildiği şekliyle, HBS’nin, Tubalife genel kazanç planın yanında ve onun ateşleyicisi olacağını apaçık göstermektedir.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

Tubalife Solucan Bankası Nedir?

Tubalife Solucan Kremleri

Tubalife Solucan Bankası ile Solucanlarınız Emin Ellerde