Tubalife Caiz Mi?

TUBALİFE ÜYELİK ÜCRETSİZDİR 
ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN
TÛBA NM - TUBALİFE CAİZ MİDİR?

Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben Hoca değilim. Bu yazımda size fikir vermesi açısından şirketin hangi hususlara dikkat ettiğini beyan edeceğim. Bu hususları çevrenizde ki muteber hocalara sorup fetva alabilirsiniz. Şunu da özellikle belirtmeliyim ki helâl olan bir şeyi kimsenin haram yapma hakkı ve yetkisi yoktur. Bazı önyargılı kişiler daha sistemi anlatmadan "network" kelimesini duyunca fetva vermez haram der. Bu hoş değil, fetvası istenen hususun detaylarını dinlemek gerek çünkü Tubalife Network Sistemi daha kuruluş aşamasında helâliyet ve hakkaniyet kurallarına dikkat edilmiştir. Öyleki şirket isim ve logo seçerken bile bu hassasiyetini göstermiştir. Ancak tabiki bu önyargılarında haklı yönü de yok mu, tabi ki var. Türkiye de Network işi kanayan bir yara ve her köşe başını bir dolandırıcı tutmuş gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Tubalifede Kâr-Zarar Ortaklığı Var.
Şirkete yatırım yaptığınızda size asla sabit fiyat taahhüt etmez. Yatırımınıza karşılık şirketle Kâr-Zarar ortaklığına girmiş olursunuz. Sabit fiyat taahüt etmediği için bu şirketin devamlılığını sağladığı gibi yatırımcıyı uzun vadede korur.

Tubalifele Süresiz Bir Ortaklık Vardır.
Tubalife ile 3 Ay 1 Yıl gibi bir kazançtan bahsetmiyoruz, Ömürboyu yapılacak olan ticarete sizi ortak ediyor.

Tubalife Yerli, Milli Olduğu İçin TL İle Çalışır.
Tubalife yerli milli olmasından ötürü TL ile çalışır ve Dolar üzerinden yatırım kabul etmez. Dolayısıyla ekonominin canlanmasına TL güçlenmesine katkı sağlar.

Tubalife İnsan, Çevre ve Helâl Değerlere Yönelik Projeler İçerir.
Tubalifenin ilk projesinden tutun ta sıralı diğer projelerine kadar hepsi; insan faktörü ön planda olmak üzere çevreye faydası olan meşru dairedeki işlerdir. Örneğin Solucan Bankası Projesi ile doğal gübre üretimi sağlanarak kimyasal zararlı gübrelerden ülkemizin kurtulması sağlanacak, doğa ve insanlık nefes alıp sağlıklı organik bir yaşam sürdürebilecektir.

Tubalife Vergisini Aksatmadan Öder.
Şirket vergisini harfiyyen ödeyerek devletimizin gücüne güç katar ve hukuka uygun bir ticaret yapar.

Tubalife Sanal, Hayali, Oyun, v.s. Değildir. Reel Ticaret Yapar.
Tubalife sanal, hayali veya oyun tarzı bir ticaret sistemi aldatmacası değildir. Aksine gerçek ticaretin ta kendisidir. Karşılığı olmayan bir ticaret değildir. Buda Tubalife güçlü kılar.

Tubalife Saadet Zinciri ve Ponzi Sistem Değildir.
Tubalife diğer Saadet Zinciri türevi sistemlere benzemez. Network marketing kurallarını kendisi belirlemesi ve saadet zinciri gibi usulsüz kazanç öngörmemesidir. Sadece ilk referens için sıcak satış ücreti belirlenmiştır. İlk üyenizin yaptığı üyelerden para kazanmazsınız sadece puan kazanırsınız. Buda dinimizdeki "essebebü kelfail" sırrının Network Marketing sistemine uyarlanmış güzel bir halidir. Nasıl ki sana Kuran öğreten hocan senin okuduğun kurandan ve dahi senin bir başkasına öğrettiğin kurandan, onunda kuran okumasından silsile yoluyla sevap kazanır bir akar çeşme olur. Öyleki bu silsile sahabe efendilerimize kadar uzanır. Yani sebeb olan yapan gibidir. Aynen bunun gibi Tubalifede de bu puanlar size kariyer atlatır ve kariyer kazancına ulaşırsınız. Yani kısacası sizin tek muhatabınız ve kıyas alınan kişi 1. Derinlikte sizin emeğinizle eklediğiniz kişidir. Bu konuda  Tubalife Kazanç Siztemi videosunu ve Tubalife Network Marketing Kurallarınını okumak için tıklayınız.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

Tubalife Solucan Bankası Nedir?

Tubalife Solucan Kremleri

Tubalife Solucan Bankası ile Solucanlarınız Emin Ellerde