Tubalife Yatırım Yapmadan Nasıl Kazanç Elde Edilir

TUBALİFE'da yatırım yaparak gelir elde edebiliyorsunuz peki bütçesi uygun olmayanlar???

Merak etmeyin paranız yok diye ümitsizliğe düşmeyin tubalife bu konuda oldukça farklı proje ve imkanlar sunan bir şirkeetir.Üstelik kazandığınız para hesabınıza yatması için bi yatırım şartıda yoktur prim tutarınız 50 TL ye ulaşınca otomatik olarak sistemde kişisel bilgilerinize girecek olduğunuz herhangi bir banka hesap numaranıza otomatik yatırılacaktır.

Tubalife ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız


Üstteki videodan kazanç sistemi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

PEKİ TUBALİFE İLE NASIL YATIRIMSIZ PARA KAZANILIR???

Hemen bu konuya gelelim; tubalife diğer netwok şirketlerine göre geniş bir alana sahip ve tamamen uzaktan satış sistemiyle yasal olarak üyelerine satış izni veriyor.

TUBALIFE ÜCRETSİZ ÜYE OLMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Sisteme refrans linkinizle dahil ettiğiniz üyelerin sonsuz derinlikle site içerisindeki mağazamızdan yaptığı alış verişler, yaptığı yatırımlar ve reel ve sanal sahada göstermiş olduğu faaliyetler karşılığında para kazanabilirsiniz. Mesela üyeniz diyelimki 950 tl ye solucan bankacılığından 1000+100 toplam 1100 adetlik bir solucan paketi aldı bundan sizin kazancınız 30 tl sıcak satış karı ve 100 organizasyon puanı olur sıcak satış karınız 50 tl ye ulaşınca hesabınıza otomatik yatar.

Organizasyon puanınız ise 500 puana ulaşınca ilk kariyerinşz olan manager kariyerine yükselir ve prim almayı hak edersiniz.


Manager seviyesinde o ayki satışınızın %45 organizasyon primi hak edersiniz ve kariyer havuzundan manager seviyesine ulaştığınız için her ay kariyer prim almayı hakedersiniz. tubalife da kariyerden düşme yoktur puan sıfırlama yoktur bu sayede hızla kariyerinizi yükseltebilirsiniz.

Organizasyon priminiz diyelimki o ay 500 puan topladınız o ay 500 puanın %45 i 225 tl dir. Organizasyon primi hak edişiniz 225 tl olmuş olur.

Bu prim yüzdesi her kariyerde artarak gider 1000 puanla presenter kariyerinize ulaştığınız zaman o ayki satışınızın %50 sini alırsınız ve yukardaki tabloda olduğu gibi her kariyerde bu yüzde artış gösterir.



ÜCRETSİZ TUBALİFE ÜYELİĞİ İÇİN BURAYI TIKLAYIN

Kariyer primi ise kişi ulaştığı kariyerden her ay bu primi bir şirket ortağı gibi almaya devam eder bunun amacı üyelerimiz göstermiş olduğu çaba sonucu ulaştığı seviyede eğer birgün ekibi pasif duruma düşerse onu korumaya ve gösterdiği çaba ve verdiği emeğin karşılıksız kalmaması içindir.

Bu konuda aşağıdaki görselde gerekli bilgi mevcuttur



Ücretsiz üyelik için buraya tıklayınız



Ve başka bir kazanç yolu da sms reklamcılığı dır Tubalife üyelerine sms yoluyla şirketlerin Kobi ve işyerlerinin tanıtımını yapacaktır ve size

gelen her mesaj karşılığında 15 kuruş kazanacaksınız ve bunun için yapmanız gereken sadece sitemize üye olmak başka bir şartı bulunmuyor.

Daha birçok alanda Saha çalışması yaparak ekstra kazanç elde edilebilecek ve zamanla başka bir işe bile ihtiyacınız olmayacağına emin olabilirsiniz bu sebeple hemen üye olarak Tubalife ayrıcalıklar dünyasına katılmanızı tavsiye ederim.

Tubalife üye olmak için buraya tıklayınız

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

Tubalife Solucan Bankası Nedir?

Tubalife Solucan Kremleri

Tubalife Solucan Bankası ile Solucanlarınız Emin Ellerde