Tubalife GÜVENİLİR Mİ?

TUBALİFE'A ÜYELİK ÜCRETSİZDİR ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Yazımın başında şunu söylemeliyim ki Tubalife diğer Saadet Zinciri türevi sistemlere benzemez. Çünkü şirkete yatırım yaptığınızda Kâr-Zarar ortaklığına girmiş olursunuz. Sabit fiyat taahüt etmediği için şirketin devamlılığını sağlar dolayısıyla yatırımcıyı korur. Çünki Tubalifeda 3 Ay 1 Yıl gibi bir kazançtan bahsetmiyoruz, Ömürboyu yapılacak olan ticarete sizi ortak ediyor.

İkinci olarakta, yerli milli olmasından ötürü TL ile çalışır ve Dolar üzerinden yatırım kabul etmediği için ekonominin canlanmasına TL güçlenmesine katkı sağlar.

Üçüncü olarak, vergisini harfiyyen ödeyerek devletimizin gücüne güç katar ve hukuka uygun bir ticaret yapar.

Dördüncüsü ise sanal, hayali veya oyun tarzı bir ticaret değildir. Aksine gerçek ticaretin ta kendisidir. Buda Tubalife güçlü kılar.

Beşinci olarak, network marketing kurallarını kendisi belirlemesi ve saadet zinciri gibi usulsüz kazanç öngörmemesidir. Sadece ilk referens için sıcak satış ücreti belirlenmiştır. Bu konuda yazdığım Tubalife Network Marketing Kurallarınını okumak için tıklayınız.

Bunlara ilave olarak şirket hakkında genel olarak şunları söyleyebiliriz.
Tubalife 2015 yılı Mart ayında kurulmuş ve 3 senelik süreyi uzman mühendis kadrosuyla Ar-ge çalışmaları ile pilot bölge uygulamasıyla Erzurum da başarılı bir arge çalışmasından sonra şirketimiz Türkiye genelinde network a geçtiğimiz Eylül ayında açılmıştır herşey bu 3 yıllık süre içinde yerine oturtulmuş ve gerekli bütün yasal belgeler alınmıştır. Tubalife dan aldığınız her ürüne ve yaptığınız bütün yatırımlara irsaliyeli fatura kesilip adresinize gönderilmektedir.



3 senelik süreyi Ar-ge çalışmaları ile en sağlam temeller üzerine kurulmuş bir şirkettir. Bu süreyi üyeleri ve şirket zarar görmemesi için değerlendirmiş ve kendini ciddi manada geliştirmiş reel ticaret üzerine bir çok alanda faaliyet göstermeyi hedefleyen projelerinin hertürlü hesabı yapılıp "B" planları dahi hazırlanıp dosyalanmıştır.

Bu da demek oluyor ki son derece güvenilir bir şirketle çalışmak üzeresiniz.

İŞTE TUBALİFE PROJELERİNDEN BAZILARI


TUBALİFE PROJELERİNİ GELİŞTİREN VE YÖNETEN BEYİN TAKIMI 7 YERLİ VE MİLLİ MAKİNE MÜHENDİSİ



Tubalife Güven Duyabilmeniz İçin Biraz Araştırma Yapmak ve Blogumdaki Diğer Yazıları Okumanız Faydanıza Olacaktır. Tubalife Hakkında Soru ve Cevapların Olduğu Yazım İçin Tıklayınız.

Tubalife Hakkında Sıkça Sorulan Sorulan yazımı okumak için tıklayınız.

Tubalife CAİZ Mİ? yazımı incelemek için Tıklayınız.

Yorumlar

  1. buda farklı bir piramid sistemi

    YanıtlaSil
  2. buda farklı bir piramid sistemi

    YanıtlaSil
  3. Tubalifede usulsüz ve adaletsiz piramid sistemi yoktur. Pirim usulü ve havuz sistemiyle çalışılır. Detaylı bilgi için;
    http://tubalifekazanc.blogspot.com.tr/2018/02/tubalife-havuz-sistemi-ve-kazanclar.html

    YanıtlaSil
  4. Sakın ha bulaşmayın. Başlarda güzel şeyler söylüyorlar.paranızı aldıktan sonrada kar payı diye ayda 1 kuruş 2 kuruş para veriyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendim dediğiniz doğrudur suan kar payı oranları çok düsdü ancak solucan serisi ve naturel ürunlerle sahalardayız. Kısa sürede inşalllah üyelerimizinde desteğiyle tubalife hak edttiği yere gelecek sıralı projelerini gercekleştirecek

      Sil
  5. Btcturk komisyon oranları için tıklayın: btcturk komisyon oranları

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

TUBALİFE HELAL KAZANÇ MI? TUBALİFE CAİZ Mİ?

Tubalife Caiz Mi?

Tubalife Solucan Bankası Nedir?