Tubalife Solucan Bankacılığı Hakkında Merak Edilen Bilgiler

TUBALİFE SINIRSIZ KAZANÇ KAPINIZ



TUBALİFE AYLIK NE KADAR KAZANÇ SAĞLARIM?

Merhaba arkadaşlar
Bugün tubalife bizim hayatımıza ne katacak niye bu kadar özel ,diğer networklerden ayıran özellikleri neler ve gerçekten neler kazanacağımızdan bahsedeceğim.

Tubalife 19 mart 2015 tarihinde tamamen yerli sermaye ile kurulmuş ve genel merkezi Bileciktir.

Tubalife Faliyet gösterdiği alanlar:

.kobi –kart organizasyonu
.kart satışı
.barner(site içi reklam )
.sms\görüntülü reklam uygulaması
.kobi tanıtım günleri
.alış-veriş çekleri
.reklam platformu
.sinema anlaşması
.çekiliş kponları
.açık hava reklamcılığı
.e-ticaret
.Solucan Bankacılığı olarak hizmet vermekte.

Şimdi arkadaşlar bir yere ortak olmak isteseniz ne yaparsınız ve yapılan ticarette nasıl bir hak idda edersiniz?

Tuballife çok şeffaf bir sistem kurmuş gerçek hayatta ticaret nasıl işliyor ise tubalifede de aynı şekilde işliyor şirket ne kazanıyorsa bize de onu kazandırıyor ne bir eksik ne bir fazla buda tubalife yi tercih etmemizin en birinci nedeni oluyor.

Kırmızı kalifornia solucanı gerçek hayatta nasıl bir insana kazandırıyorsa aynı şekilde bu büyük solucan gübresi ticaretten pay almamızı tubalife yatırımcısına sunduğu yerinde bakım hizmeti sayesinde bunu sağlıyor.

Şimdi bunu açalım biraz;
Tubalife bize aldığımız solucanların 36 ay bakım barındırma hizmeti sunmakta aldığımız solucanlar 3 ay da 2 ye katlar 36 ay sonunda 4096 kat artmış oluyor.

Bittimi bitmedi
İstediğiniz ay solucanlarınızı satabilir veya şatışa çıkarabilirsiniz. Alınan veya satışa çıkarılan solucanlarınızın %50 si şirketimize hizmet bedeli olarak düşürülmektedir.

Sizlerin daha rahat satış yapabilmesi için tubalife kendi sitesi icerisinde solucan borsası oluşturmuş  olup satmak istediğiniz solucanları buradan satışa çıkarabilirsiniz,  istediğiniz fiyattan solucan satışınızda %10 devlete ödenen vergi spotaj kesintisi yapılmaktadır .

Diyelim ki 36 ay bitti ve solucanlarınızı satmazsanız şirket kazandığı cirodan yine pay vermeye şirket varolduğu sürece ömürboyu devam edecek her ay...

Not: Öyle güzel kazançlar geliyor ki kimse solucanını satışa çıkarmayacak hatta daha da çok artırmak isteyecektir.

Aşağıdaki fotoğrafları inceleyin şimdi anlatacağım şeyler ile ilgili tablolar


GELELİM "AYLIK NE KAZANIRIM?" SORUSUNA

Arkadaşlar sistem okadar şeffaf ki her satışını belli havuzlara bölmüş ve her ürününden bu havuzlara gidecek puanlar koymuş böylelikle şirket ürün sattığında direk bu havuzlara gidiyor ve bizim aylık kazançlarımızı belirliyor bir örnek verecek olursak aşağıdaki fotoğrafı inceleyin solucan havuzu puanı ile her solucan satişı havuzda toplanır ve üyelerin solucan sayısına bölünür ve ayın sonu 1 ine bağlayan gece hesaplanır ve ayın 15 inde hesaplarına yansır (15 gün beklemesinin sebebi iadelerin hesaplanabilmesi ve net miktarların hesaba yansıması içindir.) ve ayın 15-25 arasında banka hesabına ödeme talep ettiginde 50 TL ve üzeri otomatik olarak bankanıza yatar.

Ekim ayı solucan başına düşen solucan havuzu payı :0,053 TL'dir (yani 5 kuruş) tablolara göre hesap yapabilirsiniz. Tabi burada söylemek lazim ki Tubalife asla sabit fiyat garanti etmez. O ay ne kadar kâr olduysa solucan sahiplerine o pay edilir.

TUBALİFE EKO SİSTEM KURUYOR VE BUNDAN BÜTÜN ÜYELERİ FAYDALANACAK

Arkadaşlar solucan tesisini biz kursak bütün bu yapılacakları yapamayız.

Tubalife ürettiği her ürünü kendi sitesinde satabilecek Pazar ağına sahip solucan bank prjesi ile başlayan proje solucan satışından nasıl havuza puan gidiyorsa aynı şekilde;

-katı solucan gübresi
-sıvı solucan gübresi
-balık yeni
-tavuk yemi
-balık tesisi
-tavuk çiftliği
-büyükbaş hayvan çiftliği
-makina techizat satışı
-alet ve edevat satışı
-kitap, dergi, dökümantasyon satışı
-SEKTÖRLE İLGİLİ DİGER URUN VE HİZMET SATIŞLARI...... ndan da solucan havuzuna pay gidecek...

ŞİMDİ YUKARDAKİ ALANLAR NE ALAKA DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM :)

Arkadaşlar solucan yemi olarak %60 hayvan gübresi kullanılır ,solucanlar balık ve tavuk yemi olarak kullanılır ve dışarıdan biri tesis kurmak istediğinde alet ve edevat ve bu işin detaylarını öreneceği kitap dergi ye ihtiyaç duyacak işte tubalife tüm bunları şirketin cirosunun devamlı artması maliyetin düşürülmesi çok kazanç sağlanması için bir bir gerçekleştirecek.

Yukarıda gördüğünüz fotoğraftaki solucan satışındaki solucan havuzu puanı tüm ürünlerde olacak gübresi,yumurtası,,sütü ,yoğurdu, kitabı, dergisi , daha sayamadığım tüm ürünlerden aylık kar alacaksınız.

Arkadaşlar bu gün bu işe 95 TL (100 Adet Solucan) ile giren bir kişi bile geleceği için büyük bir adım atmış olacak bu projelerin hayata geçmesini bekleyen kişiler çok üzülecek çünkü solucanlar 7/24 çalışıyor yatırım yapan arkadaşlarımızın solucanları üremiş olacak yapmayanlar ise...

Her zaman dediğimiz gibi;
#TubalifeProjelerindeZamanKaybedenParaKaybeder

Tubalife kurduğu bu sistemle bizim adımıza ticaret yapıyor yani arkadaşlar aslında patron biziz tubalife değil biz ne kadar çok çalışırsak oda bizim için çalışıyor.

TİCARETİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİRAZ OLSUN ANLATABİLMİŞİMDİR UMARIM

#Ve hala üye olmadıysanız fırsatlarda yararlanmak için ücretsiz üye olabilirsiniz.#

Tubalife Hakkında Merak Ettiğiniz Diğer Konular Hakkında Whatsapp Tanıtım Grubumuza Bekleriz.

Hesabını Doğru Yapan Kazanır
Hesabınızda Tubalife Yer Ayırın!!!

Hayırlı, Bol ve Bereketli Kazançlar.

ŞUNU ASLA UNUTMAYALIM;
TUBALİFE KAZANMADIĞI HİÇBİR GELİRİ ÜYELERİNE DAĞITMIYOR.
TİCARETİNİ KURALINA GÖRE YAPIYOR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

Tubalife Solucan Kremleri

Tubalife Caiz Mi?

Tubalife Solucan Bankası Nedir?