TUBALİFE HELAL KAZANÇ MI? TUBALİFE CAİZ Mİ?

TUBALİFE ÜYELİK ÜCRETSİZDİR 
KAYDOL

TUBA-LİFE HELAL KAZANÇ MI? - TUBALİFE CAİZ MİDİR?

    Değerli yatırımcı okurlarım öncelikle bilmelisiniz ki ben Hoca değilim. Fetva alınacaksa bunun merci ve makamı dinden sorumlu Alimlerimizdir. Onun için ben bu yazımda size fikir vermesi açısından Tubalife Yatırım Sistemi hakkında bir kaç husus beyan edeceğim. Takdir tamamen sizin. Bu bahsedeceğim şeyler hususunda çevrenizde ki muteber hocalara sorularınızı sorup fetva alabilirsiniz. Tubalife yeni yeni kurulan bir yatırım şirketi olduğu için henüz alınmış bir fetva yoktur. Ama şunu da özellikle belirtmeliyim ki haram olan bir şeyi kimsenin helal yapma hakkı ve yetkisi olmadığı gibi helal olan bir işe haram diyemez. Bazı ön yargılı kişiler daha sistemi anlatmadan "network" kelimesini duyunca fetva vermez ve haram demeye kalkar. Bu hoş değil, fetvası istenen hususun detaylarını dinlemek ve ona göre fetvasını vermek gerekir. Çünkü Tubalife Network Sistemi daha kuruluş aşamasında helâliyet ve hakkaniyet kurallarına dikkat edilerek hazırlanmıştır. Öyle ki şirket isim ve logo seçerken bile bu hassasiyetini göstermiştir. Network Marketing Sistemi hakkındaki ön yargıların haklılık payı yok mu, tabi ki var. Türkiye de Network işi maalesef kanayan bir yara ve her köşe başını bir dolandırıcı tutmuş gidiyor ne yazık ki. Allah sonumuzu hayır etsin.
   Diğer firmalarla işimiz yok tabi konumuz Tubalife. Madde madde konuları ele almaya çalışacağım:

1-Tubalifede Kâr-Zarar Ortaklığı Vardır.
Şirkete yatırım yaptığınızda size asla sabit fiyat taahhüt etmez. Yatırımınıza karşılık şirketle Kâr-Zarar ortakğına girmiş olursunuz. Sabit fiyat taahhüt etmediği için bu şirketin devamlılığını sağladığı gibi yatırımcıyı da uzun vadede korur.

2-Tubalife Şirketi ve Yatırımcı Arasında Süresiz Bir Ortaklık Vardır.
Tubalife ile 3 Ay 1 Yıl gibi bir kazançtan bahsetmiyoruz, Ömürboyu yapılacak olan ticarete Tubalife yatırımcısını ortak ediyor.

3-Tubalife Yerli ve Milli Sermeye Olduğu İçin TL İle Çalışır.
Tubalifenin her aşaması yerli ve milli olmasından ötürü yatırımlar TL ile yapılır. Dolar üzerinden yatırım kabul etmez. Dolayısıyla Tubalife yatırımcısı ekonominin canlanmasına TL güçlenmesine katkı sağlar.

4-Tubalife İnsan, Çevre ve Dini Değerlere Yönelik Projeler İçerir.
Tubalifenin ilk projesinden tutun, taki sıralı diğer projelerine kadar hepsinde; insan faktörü ön planda olmak üzere çevreye faydası olan meşru dairedeki işlerle alakalıdır. Örneğin Solucan Bankası Projesi ile sağlıklı doğal gübre üretimi sağlanarak kimyasal zararlı gübrelerden ülkemizin kurtulması sağlanacak. Doğa ve insanlık nefes alacak ve sağlıklı organik tarımın önü açılacaktır.

5-Tubalife Vergisini Aksatmadan Ödemektedir.
Şirket vergisini harfiyyen ödeyerek devletimizin gücüne güç katarken ve hukuka uygun bir ticaret yapmaktadır.

6-Tubalife Sanal, Hayali, Oyun, v.s. Değildir. Tamamen Reel Ticaret Yapmaktadır.
Tubalife sanal, hayali veya oyun tarzı bir ticaret sistemi aldatmacası değildir. Aksine gerçek ticaretin ta kendisidir. Karşılığı olmayan bir ticaret değildir. Buda Tubalife güçlü kılar.

7-Tubalife Saadet Zinciri ve Ponzi Sistem Değildir.
Tubalife diğer Saadet Zinciri türevi sistemlere benzemez. Network marketing kurallarını kendisi belirlediği için saadet zinciri gibi usulsüz kazanç öngörmemesidir. Sadece ilk referans için sıcak satış ücreti belirlenmiştir. İlk üyenizin yaptığı üyelerden para kazanamazsınız sadece puan kazanırsınız. Buda dinimizdeki "essebebü kelfail" sırrının network sistemine uyarlanmış güzel bir örneğidir. Bu hususu biraz daha açacak olursak;
   Bir örnekle açıklamak istiyorum.Nasıl ki bize Kuran öğreten hocamız bizim okuduğumuz kurandan ve dahi bizim bir başkasına öğrettiğimiz kurandan, onlarında kuran okumasından silsile yoluyla sevap kazanır, bir akar çeşme olur. Bu sevap zinciri bize, hocamıza ve sahabe efendilerimize kadar uzanan bir silsile ile devam eder ve herkes sevap kazanır; Aynen bu misalde olduğu gibi Tubalifede de bizim alt derinliğimizde üye olan bütün yatırımcılardan bize her alışverişte puanlar yansır ve kariyer atlamamıza vesile olarak kariyer kazancına ulaştırır. Yani kısacası network sistemiyle para kazanırken bizim tek muhatabımız ve kıyas alınan kişi, 1. Derinlikteki bizim kendi emeğinizle yatırım yapması için eklediğiniz kişidir. Bu konuda fikir vermesi açısından; Tubalife Kazanç Siztemi videosunu izleyebilir. Tubalife Network Marketing Kuralları yazımı okumak için tıklayınız.

Tubalife ANADOLU-Tûbâlife Yatırım Sponsorluğunda ;

Whatsapp Destek Grubu İçin Tıklayınız.



Yorumlar

  1. Solucan projesi dediler milletten para topladılar proje olmadı deyip 4 yıldır ödeme yapmadılar. Bayilik projesi dediler aynı tezgahı uyguladılar goldnar money dediler gine paraları toplayıp kimseye ödeme yapmadılar. 100 lerce madur var. Yeter artık bırakın şu oyunları sonu belli cezaevi niye zorluyosunuz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

Tubalife Solucan Kremleri

Tubalife Caiz Mi?

Tubalife Solucan Bankası Nedir?