Bayilik Kazancı

BAYİLİK KAZANCI

1950TL ye aldığınız "Bayi Ortaklık Programı" ile ne kadar kazanç sağlayabilirsiniz?


Aldığınız bayiliklerle orantılı olarak o ay ki yapılan ticaret de ayrılan paylarının toplamının bayilik sayısına oranlanması ile hesaplanır.

Bu tamamiyle sizin bayi sayınız ve sitenin ticareti ile belirleniyor. Sisteme dahil olduktan sonra yıllar boyunca sistemin ortağı olarak gelir elde edeceksiniz Bayi Ortaklık Programı satın alarak Sizlerde Tubalife Ortak Olabilirsiniz. Tubalifenin sistem üzerinde satılan tüm ürünlerinde bayi ortaklarına ayrılmış pay vardır.

Ay içerisinde satılan tüm ürünlerin payları Bayi havuzunda toplanır. Ve aylık kaç Bayi var ise Bayiler arası pay edilir. Sizlerde bu Organizasyon içerisinde yer alabilirsiniz. Bayilik satın aldığınızda Tubalifenin şuan yaptığı ve istikbalde yapacağı tüm ticaretine bir nevi ortak olmuş oluyorsunuz. Ayrıca Tubalifeyi temsil yetkisinede sahip olacağınız için Tubalife Ürünlerinin pazarlamasını sahaya inerek yapabilir ve kazancınızı daha da arttırabilirsiniz.

Eğer Reel Saha ile Sanal Sahada aktif faaliyet gösterirseniz kazancınız yaptığınız çalışmaların sonucunda çok güzel noktalara gelecektir.

Ve sizin çalışmalarınız ile kurduğunuz ekibin çalışmaları Organizasyon puanınızı yükselterek kazancınızın çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Alt üyeliklerden SONSUZ seviyedeki üyenizin dahi çalışmasından kazanç sağlamış olursunuz.

Bununlada bitmiyor; Tubalife da 12 adet Kariyer mevcuttur. Kariyerlere Sizin yaptığınız ve Alt Ekibinizin yaptığı Organizasyonlarla çok hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Bulunduğunuz ve geçtiğiniz tüm KARİYERLERDEN aylık kazanç elde ediyorsunuz. Vee çalışma ferformansınız sayesinde bulunduğun ilde YÖNETİCİ olarak atanabilirsiniz.



* Sistem üzerinde her ürünün YÖNETİCELERE ayrılmış puanlar Yönetici Havuzunda birikir ve heray kaç YÖNETİCİ var ise onlara pay edilir.

ÖNEMLİ NOT:
TUBALİFE DA AYLIK NET KAZANÇ YOKTUR. HER AY YAPILAN ÇALIŞMALAR VE SATIŞLAR DOĞRULTUSUNDA KAZANÇ ELDE EDİLİR. BUDA 3-5 YILLIK DEĞİL BİR ÖMÜR BOYU KAZANÇ SAĞLAYABİLECEĞİNİZ EN GÜVENİLİR ŞİRKET İLE ÇALIŞIYOR OLMANIZ DEMEKTİR. 1950,00 TL DEĞERİNDEKİ ALDIĞINIZ BAYİ İLE BİR ÖMÜR BOYU KAZANÇ ELDE ETMEK İSTEMEZ MİSİNİZ? HEMEN KAYIT OLUP BAYİ SATIN ALARAK KAZANMAYA SİZLERDE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

KAYIT OL

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

Tubalife Solucan Kremleri

Tubalife Caiz Mi?

Tubalife Solucan Bankası Nedir?