Tubalife Pirim Ödemeleri

Tubalife ay icerisinde yapılan yatırim ve network çalışmalarından elde edilen kazançları ve hakedişleri normalde her ay sonu yapılan kapanışla birlikte üyelerin sanal cüzdanlarına primleri yansıtıyordu. Ama bu yansıyan primler iade süreci bitene kadar netlik kazanmış olmuyordu. Ancak ayın son günü alış veriş yapan bir kişinin 14 gün yasal iade süresi olmasından ötürü yaptığı alışverişten dolayı haliyle genel prim hesaplamalar gerektiriyor.

Buna örnek olarak Aralık ayının son günü alınmış bayilik ayın 13 ünde iade istenmesiyle beraber ve hafta sonu olmasından dolayı iade 15 inde gerçekleşesinden dolayı haliyle tüm kazançlar baştan hesaplanması gerekteydi.
Ve tekrar hesaplamaya giren primler doğrultusunda işlemler öğleden sonrasına bitmiş oluyordu ve ödemeler ardından başlamış olsada haliyle yetiştirilemiyor ve aksaklıklar çıkıyordu.

》Bu sebeplerden dolayı;
2018 yılı itibariyle Primlerin sanal cüzdana yansıması 14 gün yasal iade süreci bitmesinden sonra 15 inde gözükecektir.

Ardından üyelerimizin hesaplar arası para transferi yapabilmesi, Hesabından alışverişe aktarımı yapabilmesi Veya Çekim talebi oluşturarak ödeme istemesi veyahut da hiç bir işlem yapmadan parasını sanal cüzdanında biriktirme imkanı olacaktır.

Bunların hepsi yine genel üyelerimizin istekleri doğrultusunda düzenlediğimiz ve ödeme günü geldiğinde sadece ödeme isteyen üyelerimize ödeme yapılacaktır.

Ve bu işlemler bir günde yetiştiremiyeceği için haliyle 10 gün işlem gerçekleştirme süresi tanınmıştır.

10 işlem süresi tamamlandıktan sonra çekim talebi oluşturan üyelerimizin hakediş ve pirimleri 25-30 arasında belirtmiş oldukları banka hesaplarına ödemeleri gerçekleştirilecektir.

Burada standart bir düzen olması ve sonraki aylarda aynı sorunlarla karşılaşılmaması adına Böyle bir düzen gelmiştir.

Tubalife her ay üyelerini mağdur bırakmadan verilen günlerde işlemlerinizi yapabilmeniz adına gerekli güncellemeleri yapıyor. Zamanla karşılaşılan sorunlara hızlı ve kalıcı şekilde çözüm bularak sonraki dönemlerde sizlerin vede sizlerin tavsiyesiyle gelen üyelerinizin mağdur olmamasını istiyoruz.

Tubalife Yeni Nesil Ticaret Sistemine Üye Olmak İçin Tıklayınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tubalife ve Tûbâ Ağacı

Solucan Kremi Nedir? Faydaları Nedir?

Tubalife Solucan Kremleri

Tubalife Caiz Mi?

Tubalife Solucan Bankası Nedir?